Pasen 2019 Bedrijven Pasen Leveren paasgeschenken personeel chocolade paashazen

e-mail  info@demand.be
telefoon  0032 (0)15.34.06.36

Pasen 2019

Zoekt u paasgeschenken voor uw personeel of uw klanten dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Vorig jaar hebben we als bedrijf meer dan 100.000 mensen gelukkig gemaakt.  Een kleine attentie, een gepersonaliseerd geschenk, een luxe paasgeschenk of een paasmandje, bij ons kan u steeds terecht.

Ons Paasgamma

Op vraag van onze klanten en om het u gemakkelijk te maken hebben we een nieuwe website gecreëerd met een overzicht van de verschillende paasgeschenken die we aanbieden. We kunnen al uw paasattenties personaliseren en dit in de meeste gevallen gratis.  Gelieve er rekening mee te houden dat u tijdig bestelt aangezien de ervaring ons leert dat we tegen het einde aan bedrijven moeten weigeren aangezien we niet meer zeker zijn van de levering van onze leveranciers.

Voor grote aantallen voorzien we aparte leveringen of leveringen op pallet waardoor het breukpercentage minder dan 0.1 % is. Voor kleine bestellingen worden er dit jaar aparte leveringsroutes opgezet om de kans op breuk gedurende het transport te minimaliseren en eveneens tot 0.1% te brengen.

Daarnaast worden er de dag zelf leveringen gedaan van kleine pakketten voor uw klanten via onze externe koerierdiensten (voor geschenken met een zéér lage breukmarge).  Voor grotere aantallen wordt er apart vervoer voorzien.

Onze producten

  • Paaseieren
  • Paashazen
  • Gedecoreerde Paasfiguren
  • Samengestelde Paaspakketten
  • Gevulde Paaseieren
  • Paasdozen
  • Paasmandjes
  • Luxe Paasgeschenken

Enkele Paasklanten of Sintklanten

De lijst van onze tevreden Paas- en Sintklanten is te lang om op te noemen, vandaar dat we slechts enkele van onze referenties kunnen geven:

Ordina, Proximus,Duracell, Loyalis, Rabobank, Atlas Copco, Avnet, Disney, Heijmans, Randstad, Reuters, UNEC, Mann, Reynaers, Essent, Borealis, Dexia, BAM Techniek, Connections, Mazda, BNP Paribasfortis Lease, DHL, Besix, ...

 

 

Al onze geschenken kunnen worden gepersonaliseerd zodat uw geschenk een echt persoonlijk geschenk wordt.

 

Pasen bedrijven paasei kuiken leveren bestellen 2018 paasgeschenk

Een origineel en schattig paasgeschenk voor uw personeel, vrienden of zakenrelaties.

Levering in België en Nederland